Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RIP Amy Winehouse...




Rehab (Amy Winehouse RIP)

drugs make you creative... but not for long...




Fri vers av Fredric
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-23 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric