Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig, du.. fantastiska människa.


Till Anton.

Jag vet inte vart du kommer ifrån,
vad du varit med om, eller med vem.
Jag vet knappt vem du är.
Men ändå berör du mig.

Tack för glädjen, för leendena du ger.
Tack för att du finns där för mig,
för att du lyssnar och förstår.
Trots allt besvär jag ger..

Tack för din styrka,
tack för ditt mod.
Tack för din tålmodighet,
tack för att du är du.

Jag hoppas du förstår,
att jag bara vill dig väl.
Jag vet knappt vem du är,
men ändå berör du mig.

Tack finaste Anton,
tack för att du är du.




Fri vers av desideratum
Läst 170 gånger
Publicerad 2011-07-24 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

desideratum