Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ensam promenad en vinternatt


vinternatt

Stjärnorna glimmar på nattens mörka sky
kylan kommer nu.

Natten och kylan biter,
själen känns tom.

Stjärnorna leder mig fram,
genom mörkret.




Fri vers (Fri form) av ann-christin lindhe
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-24 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ann-christin lindhe