Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
23-07-2011 Lördag. Vad lever vi för?


Liv eller död

Vi närmar oss varandra.
Ändå sträcker tiden
ut sin obarmhärtiga hand
och gör allt slitet.

Pliktskyldigt låter vi
våra drömmar
raderas utan förbarmande,
bara för att få leva
ännu en stund.

Så fåfängt!

Världen går under
av ensamhet
och ingen finns där
som vill stoppa det.

Där finns ingen mening
med att födas
eller att dö.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-07-24 13:56



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Nä, jag kommer aldrig låta mina drömmar bara få skena iväg
så att jag bara glömmer bort dem
De som jag nu trånar så mycket efter, vännen!
För gör jag det i mitt innersta , så är jag bara förlorad
Och jag bara vägrar att känna mig besegrad, då jag fortfarnade har drömmar som jag bara vill uppfylla
Och kanske du finns med?!
:)

mvh

Ken
2011-07-24

  Feminaz
Mening och sammanhang längtar vi var och en efter, att ord betyder och landar i att vi ser och bryr oss om varandra
2011-07-24

  Larz Gustafsson VIP
Att denna onda värld ska gå under är förutbestämt.
Meningen med att leva är att leva i gemenskap med och i tjänst för Jesus.
2011-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP