Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har tappat min tunga

Jag har tappat min tunga
i vägens damm, i dikets rand
Det blåser ner i munnen
samlar en storm i min mage.
Jag har förlorat mina fingrar i fickans
fickludd, vilse i ett nyckelknippe.
Jag trodde benen ännu bar mig
men vägen gjorde hela jobbet.




Fri vers av hallucinatingarkansas
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-25 01:58



Bookmark and Share


    andanidublin
Sinnessjukt bra.
2011-07-25
  > Nästa text
< Föregående

hallucinatingarkansas
hallucinatingarkansas