Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske sitter du någonstans och tänker på mig.

När jag kommer hem trött från jobbet sätter jag mig på sängen och ler. Ryggen värker, benen värker, men jag ler. Hjärtat värker inte, så jag ler. De vanliga rynkorna finns inte i pannan, så jag ler. Jag ser din tröja på stolen och tar på mig den för att kunna känna lukten av dig när jag vill. Jag skulle aldrig erkänna det för dig, men jag älskar din lukt och allt den påminner om.

Mobilen vibrerar. Du skriver. "Jag saknar dig. Det blir inte bättre av att jag ligger på kudden som luktar dig!"




Fri vers av EiraN
Läst 241 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-07-25 19:01



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så fin och fylld av längtan och kärlek
2011-07-28
  > Nästa text
< Föregående

EiraN
EiraN