Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kattgraven

besökte kattgraven
satte upp en pinne
för att minnas platsen

tidens tand gör det
snart svårt att
annars hitta

saknar mina katter
de representerar
en svunnen epok
i mitt liv.




Fri vers av Anders P VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-26 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP