Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The form of Democracy!

Only predefined words seem to be allowed in a democracy, 
- is this really democracy?




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-26 23:45



Bookmark and Share


  Mats Henricson
What do u mean with "predefined" ?
2011-08-19

  Mats Henricson
Ordet "predefined" finns inte (enligt Wikipedia /svensk-engelsk ordbok) !
2011-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric