Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
26-07-2011 Tisdag. En dikt efter ständiga motgångar som tärt på mig.


Sångfågeln och jag

Mitt hjärtas sångfågel,
sjunger en sorglig melodi.
Den rister och skälver
till tonerna
av glömda stråkar.

Endast dirigenten
orkar lyssna
på min olyckliga
sångfågel.

Alla hatar
min sångfågels hjärta
och förbereder sig
till censur.

För att dölja lidande
och ta mitt hopp.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-27 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP