Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rofylld kväll

Kvällen är ljummen
solen har gått ner
stillheten har kommit
rofylldhet den ger
snart så smyger tystnad
över nattens tid
sussar mig till vila
innan dag tar vid




mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-12 22:55



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Rofyllt.
2014-06-19

  Rozsi.kovacs

Så ljuvliga rader där tryggheten andas
2014-06-13
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP