Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad jag ser

genom björklövens filter
spelar solens strålar

mönster av ljus
och skugga rör sig
böljande i gräset

om jag inte visste
att det jag såg
var gräsmattan
och björkallén

skulle jag se
något helt annat




Fri vers av Anders P VIP
Läst 471 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-28 08:36



Bookmark and Share


  Vind
Mellan yttre och inre reflektioners "sken". Vackert beskriven begrundan...
2011-07-28

    Bodil Sandberg
ja så är det - fantasin bjuder - fina rader!
2011-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP