Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKILLNADEN BLEV EN LIKEHT


Jag såg det inte
Du ville inte se det

Men andra säger det
Många säger det

Jag började tro på det
Du försökte stoppa det

Jag vet idag
Du vet idag

Att jag är värd ett annat liv




Fri vers av Fågel blå
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-28 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fågel blå
Fågel blå