Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden biter inte


Tomma ord

Hört dem förut
(men inte så hårda)
Med samma baktanke


Såra

Skrämma


Som maktutövande
Ditt sätt att kontrollera
Bevisa
Bevisa vem som bestämmer


Uppfostrande

Nedvärderande


För att markera
Påminna


Idag tomma ord


Får mig att
Sträcka på mig
Ta avstånd

Får mig att
Bli starkare i min tro
En tro om att


Jag är jag
värd så mycket mer




Fri vers av Fågel blå
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-21 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fågel blå
Fågel blå