Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döljer verkligheten


Försiktigt tänjs det på gränser
för att sedan ta ett steg tillbaka
Balanserar där på gränsen

Helt överens
men väl medvetna om verkligheten
Utmanar lite i taget
för att se vem som tappar kontrollen först

Hårfina formuleringar tolkas
svaren känns vaksamt av
Spelets regler är satta
med vetskap att de kommer brytas

Helt överens att stoppa här









Fri vers (Fri form) av Fågel blå
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-06 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fågel blå
Fågel blå