Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag finns



En stunds liv
Om bara för ett ögonblick
en kort stund

Lever
Känner livet
Hjärtat slår
känner värmen spridas
hela jag vaknar
finns

Ett ögonblick av lycka
En stund att leva för


Välkomnar dig

dig

som är jag




Fri vers av Fågel blå
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-20 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fågel blå
Fågel blå