Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släcker och ser verkligheten

En parodi, ett spel iklädda masker. Där i strålkastarljuset.
Sociala koder och oskrivna regler. Allt så väl inövat.
Ridån faller, lamporna släcks och vad är kvar.
En lättad suck, det gick vägen. Ingen märkte nått.
Händer som darrar, ben som knappt bär. En utmattad kropp.
Ingen hörde hur själens skrik ekar. I tomheten livet lämnade efter sig.
Där någonstan bakom en ridå, ensam i ett sammanhang.
Spela vidare men min ork är slut.




Fri vers av Fågel blå
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-10 23:27



Bookmark and Share


  Maud Louise
Livets teater! Ingen hörde hur själen skriker för ingen orkar lyssna eller se...verkligheten....bakom masken! Så sorgligt men bra skrivet!
2016-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Fågel blå
Fågel blå