Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För små skor


Plockar fram

Minnen väcks
när jag tänker tillbaka

Försöker minnas
känslan
hur rädslan
ångesten
grep tag i mig

Som igår
minnet är klart

Jag minns

varje liten detalj

Inser
plötsligt

att jag vuxit ifrån
gamla rädslor
likt ett par för små skor




Fri vers av Fågel blå
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-20 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fågel blå
Fågel blå