Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vädjan


Skärande
Tyst men för mig ekar det
Behöver inte orden

Ser

Känner



Hela ditt väsen skriker till mig



Önskar du kunde höra
mitt hjärtats röst
Att du kunde känna min kamp

Skulle vilja viska
tyst
tätt intill

Lita på mig!
Det blir bra!



Möter ögon fulla av vädjan

Hjälp mig!
Lyssna på mig!



När mörkret lägger sig
Där i ensamheten

Förvandlas hjärtats sorg till tårar
Stilla rinner min förtvivlan ner för min kind
Hjälplösheten sliter
Jag blöder




Älskade barn!




Fri vers av Fågel blå
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-31 09:28



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Text som berör.
Går in i själ och hjärta.
2015-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Fågel blå
Fågel blå