Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bländvita fjäderpennor

Bländvita fjäderpennor
Breder ut mina vingar
Redo för livet
Känner vinden smeka
Redo att lyfta mig
Endast min höjdrädsla
kan begränsa mig

Beundrad
Där i vindarnas lek

Avund
För friheten och glädjen
Där i vindarnas lek

Vingpennor så bländande vita
Fulla av frihet
Vägen till vindarnas lek

En avund
Sakta byggs egna vingar
Vingpennor så bländvita
Utan livets näring
Sakta byggs egna vingar

Breder ut mina vingar
Låter vinden smeka
Vingarna bär inte
Fast på marken
Dina vingar
Blekt vingpennor
Utan livets näring
Breds ut

Bländvita vingpennor
Utan stöd av varandra
Sakta har du plockat dem
En efter en

Vingklippt




Fri vers av Fågel blå
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-05 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fågel blå
Fågel blå