Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mörkrets skugga


Monster
Demoner som inte finns

De kommer om kvällen
Lurar i mörkret
Syns inte
Hörs inte

Känner att där någonstans
Kamouflerade i rummets skuggor



Väntar

Inväntar


När sårbarheten är som störst



Ensam

Lämnad


Blir ett naket offer
Utan möjlighet till skydd



Skapade ur dåtiden

Matade
Fått ny näring



Trodde slaget var vunnet





Fri vers av Fågel blå
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-21 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fågel blå
Fågel blå