Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

‎10:55. Tung



Idag är mina tarmar 7.5 meter långa. Ungefär
som igår. Luften i dom väger

ingenting. Ingenting som min själ. Trots
dess oerhörda tyngd

idag.




Fri vers av ulf olsson
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-28 11:02



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
vackert -
2011-07-28
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson