Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU NÅGON


Tack Du Någon

Du Någon
som öppnade Mina ögon

Öppnade Mina ögon
för sanningen

Sanningen om Mitt liv

En sanning som gjorde ont
Som gjorde ont
för att jag egentligen visste
För att jag visste
vilken makt han har
vilken makt han tar

Han tar och tar
och vad blir kvar?
Kvar blir Jag
resterna av vad Jag var

Tack Du Någon

Du Någon som hjälpte Mig

Hjälpte Mig att våga
Att våga ta makten tillbaka

Tack Du Någon

Du Någon som gav Mig förutsättningarna
Förutsättningarna att åter bli vad Jag var




Fri vers av Fågel blå
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-28 14:58



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så stark text
2011-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Fågel blå
Fågel blå