Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MITT ARK


Ett tomt ark
ligger där symboliskt
Symboliskt för min känsla

Det känns så tomt



Lyfter pennan

En bokstav

Ett ord

En rad




Arket är fullt




Fri vers av Fågel blå
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-28 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fågel blå
Fågel blå