Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ikväll har jag summit med bävern

ikväll har jag summit med bävern
i älven så blänkande skön
och kvällssolens sista strålar
förgyllde var trädtopp på ön

och harren slog invid stenen
och allting var frid och fröjd
ikväll har jag summit med bävern
jag känner mig stillad och nöjd




Fri vers av Anders P VIP
Läst 553 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-07-28 22:27



Bookmark and Share


  Mangal VIP
En härlig hyllning fylld av närvaro och uppskattning.
2011-08-31

    ej medlem längre
Varmt och charmigt!
2011-08-17

    Bodil Sandberg
En underbar underbar dikt som jag helt enkelt älskar!!!så stämningsfullt och vackert!!tack !!
2011-07-29

  Gunnar Hilén VIP
naturlig närhet som finast
2011-07-29

  Daniel_78 VIP
Roligt om det är självupplevt! Tycker också det är vacker naturlyrik jag gärna läser.
2011-07-28

  thyra
Vacker stilla naturlyrik! Fint!
2011-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP