Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LUFTEN I MINA LUNGOR


Idag är det lätt att andas

När jag drar in luften i mina lungor
Känner jag att
Idag är det lätt att andas

Luften är lätt och befriande
Känner att jag
vaknar upp och mår bra

För idag är det lätt att andas

Känner att jag återfunnit Livet
Tror det är orsaken
För idag är det lätt att andas




Fri vers av Fågel blå
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-29 08:11



Bookmark and Share


  Primulan
Åh vad fint, ja så där känner man verkligen ibland. Känner igen det! :)
2013-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Fågel blå
Fågel blå