Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
28-07-2011 Torsdag. Vem kan egentligen motstå Guds erbjudande?


Eli eli

Jag är
min Gud
och jag lever
i honom.

Jag är
ej rädd
och jag lever
genom honom.

Jag är
utvald
och allt
får jag
av honom.

Gud vill ge
allt
åt alla
som tror
på sanningen.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 473 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-29 13:58



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Härligt!
2011-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP