Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karthago

Karthago, mitt Karthago.
Här finns bara ruiner kvar.
Jag håller andan när ditt leende brast.

Du ser fiender i varje vän du ser hot i varje gränd.
Ett groende hat som slagit ut i sin fulla prakt.
Oförklarligt iskall klär du din roll
För första gången lyckas du ta kontroll över verkligheten.
Själar slås itu
Drömmar krossas.
Punkter i historien som drar gränser för vart vi är påväg.
Upplevelser som slår upp blödande sår som aldrig kommer läka.
Allt i ett sista desperat försök att bli sedd.

I kejsarens otvetydiga stämma
I en undangömd flickas dagbok
I den gamla mannens sjuksäng
Rädslan finns där
Född ur kontrollen som faller dem ur händerna.
Solen slår mot gnistrande död jord
där livet är för alltid är förlorat.
Där står vi, hand i hand, atomskuggor riktade mot ljuset.
Nästa flight: Enola gay.




Fri vers av Attila
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-14 19:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Helt obeskrivligt bra!
Kärlek vid första ögonkastet!

Minns du OMD?
2011-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Attila
Attila