Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Först publicerad på: http://ljusetkommer.se/?p=1312


Nära


Letar efter kärnan

den där som alltid

verkar befinna sig

precis utom räckvidd


vid varje försök att närma sig

och det hur man än

vänder och vrider på sig


men jag har liksom ändå

något lyckats i mina försök


att känna av närvaron

fast den alltid känts

vara just utom räckhåll


men ändå har jag fått

varje gång en känsla

av att ha kommit

en liten bit närmare


utan att egentligen

ha något kvar

av detta till bevis


annat än just

denna känsla

av att ha varit nära


nära det

som allt går ut på


och denna känslan

bygger för varje gång

upp en visshet


om att man verkligen

är något på spåren


och denna uppmuntran

är det mest fantastiska

jag har varit med om


för jag har alltid antagit

att det inte var

lilla mig förunnat


att komma ens så


nära




Först publicerad på:
http://ljusetkommer.se/?p=1312
2011-07-29 Av ljusarbetare Ari Viklund




Fri vers av Ari Viklund
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-29 18:44



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:)
När man mediterar
är man i ljuset
ja då är man i nära.
2011-08-05

  Ninananonia VIP
:)
När man mediterar
är man i ljuset
ja då är man i nära.
2011-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Ari Viklund
Ari Viklund