Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
29-07-2011 Fredag. Känslor om min vardag.


Allt blir värre

Torftiga böner
från den fattige
vandraren,

som inte vet
varför han ber.

Obekväma dagar
upprepar sin tristess
i det oändliga.

Det kan bara bli värre.

Avslagen sump
som luktar
och en tvätt
som aldrig torkar.

Ordningen går över
i kaotisk hysteri.

Jag släpper taget
och låter allt bli

värre.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-30 10:07



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Ibland blir det faktiskt
lättare om man inte fokuserar.
2011-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP