Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen säger adjö

Ute spatserar stillheten
skymningen visar upp
sin palettfärgade tavla
några fåglar sitter och
sjunger godnattsånger
snart kommer tystnaden
och gör sin nattliga entré




mare







Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-08 22:46



Bookmark and Share


  Sanna i badet VIP
Vacker kvällshymn!
2014-06-09

  Dito VIP
Här hör man tystnaden,fin
2014-06-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP