Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närmar sig

den närmar sig
som ett hölje som gömmer en
som stänger allt ute
samtidigt som det knackar hål på det yttre
frågar om den får komma in
för att sätta spår
djupa spår






Fri vers av vitsippebarn
Läst 347 gånger
Publicerad 2006-01-04 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vitsippebarn
vitsippebarn