Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet det inte

du vet det inte
kommer väl aldrig göra det heller
att varje gång jag ser dig bankar det hårdare i bröstet
att varje gång jag ser dig kan jag inte titta på något annat
att varje gång jag tänker på dig ler jag
dumma dumma dumma




Fri vers av vitsippebarn
Läst 338 gånger
Publicerad 2006-01-04 01:22



Bookmark and Share


  kärleksbarn
gaaaaaah vilken bra!
fångade det precis...åh!
2006-01-20
  > Nästa text
< Föregående

vitsippebarn
vitsippebarn