Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Först publicerad på: http://ljusetkommer.se/?p=1322


Är det något som borde göras?



vem är det som ska göra

och vad är det som ska göras

eller ÄR det något som ska göras

och till vilken nytta om det nu vore så

att någon visste att söka svar

på om det är lönt att bry sig

om något som inte är

eller kanske är förvirrad idé

som av någon okänd anledning

finns ibland

för att den

liksom vill poppa upp

från ingenstans

och försvinna

i samma ögonblick

som den kom

tillbaka till ingenstans

men att den ändå

alltid lyckas irritera

genom att ha skapat

liksom en reva

i allt

vid sidan om

själva förloppen

och
färgat av
med doften
av en känsla

som går att se

om man liksom ser vid sidan om

och inte fokuserar rakt på

för då är inget alls

och ingen kunskap

existerar om att något

skulle ha passerat

fastän dess inverkan

ändå alltid finns där oavsett vilket

och ger alla

en känsla

av att

något

borde

göras




Först publicerad på:
http://ljusetkommer.se/?p=1322
2011-07-30 Av ljusarbetare Ari Viklund




Fri vers av Ari Viklund
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-30 17:42



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Väcker tankar :)

Viktiga tankar :)
2011-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Ari Viklund
Ari Viklund