Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aldrig mer. Men du kommer inte glömmas.


Best friends forever.

På det halva hjärtat runt min hals
står texten kvar

"Be
Fri
For"

men det är tio år sedan jag såg
den andra halvan

"st
ends
ever"

som brukade hänga runt din hals




Fri vers av EiraN
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-31 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EiraN
EiraN