Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självförsvar

styr jag mina goda sidor
med blandmissbruk
sen kväves de
till destruktiv musik

och jag förförs av självförsvar
och apati
då min historia spelas upp
som en gammal film

and here you lost me, babe


kittlande saker retar mig sött i öronen
jag levereras in i fina förpackningar
men jag läser mer innehåll än så
och jag brinner upp i min fantasi

det gör ont att vara ett måste
att tillfredsställas
för den goda sakens skull
det gör ont
att inte få veta sanningen
mellan dina rader



i kärlekens bakgård
lurar inga ormar


jag är kall men leker varm




Fri vers av Laijza
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-31 23:58



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
urgl..vet inte vad jag ska skriva..tusan..mjälthuggsbra..och som fan känner jag igen mig..så det svider..
2011-08-05

  Per Rydberg
Fint skrivet om det brinnande, självförbrännande. Så den starka avslutningen, ett isande konstaterande. Jag tycker om att läsa din dikt!
2011-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang