Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beroende

städar ur
makten i mina ådror
som du sköt
när jag satt fint
armarna kramade dina ben
på lortigt golv

och jag höll alltid andan
för jag var rädd
när du trampade fram vägen
och min kropp knastrade
när du krossade mig

jag blir äldre
fast jag redan är vuxen
men ändå förstår jag inte alltid
att alla inte är som du

det är någon som sitter etsat
någonstans mellan här och där
och djävlarna inom mig
spelar ut änglarna

jag famlar runt i en lek
på vägen hem
och ramlar
mellan tillit och misstro


tillit tar tid för en trasig människa




Fri vers av Laijza
Läst 610 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-08-01 00:17



Bookmark and Share


  zordok
Känns träffande rakt i hjärtat!
2024-02-18

    Silverstjärna
Texten är underbar rakt igenom.

Jättefina formuleringar. :)
2011-08-01

  sellout
du hade mig redan på första raden. så fruktansvärt bra.
2011-08-01

    glasa VIP
jättefint foto
stark text
berörande
rätt in i känseln
2011-08-01

  swimsus@gmail.com
Så är det verkligen. Du skriver om något jag befinner mig i med grymma ord
2011-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang