Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
31-07-2011 Söndag. Världen utvecklas hela tiden och människan hinner inte med.


Vart går utvecklingen?

Med en sten
i mitt hjärta
tar jag farväl
av inrutade vanor,
till förmån
för något nytt
i mitt liv.

Jag är gammal
i gården
och har just lärt mig
leva rätt.

Ska det ändras nu?

Min Gud, min död
och en internetuppkoppling
är allt jag får med mig
från mitt gamla hem.

Jag kommer att
sakna mig
i allt det nya.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-01 13:37



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Alla nya kast i ens liv
kostar på, men Din följeslagare
kommer säkert att bana vägen
2011-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP