Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

That´s that shit


ligger lågt
framför en porrfilm
och tänker att han kommer nog
snart

mellan nikotin och satin
blåser jag mina rökringar
i en tristess
och tänker på
horney trix

sakna dig så destruktivt
borstar tänderna
utnyttjar din tandborste
bara för att få vara nära
tittar på klockan
00.00
femhundra gånger
om dagen


jag måste vara full
snurrar sida vid sida
gör mina rumpvickningar
till soundet

damdamdamda dam

tar in på motell
med sällskap

”Be my queen if you know what I mean
and let us do the wild thing”


gör mig svag
under gemensamt duntäcke
och i kupad hand
dina torkade fläckar
lämnas kvar



jag jobbar hårt
hårt som fan
fem hundra gånger
om dagen




Fri vers av Laijza
Läst 289 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-01 21:21



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
fräckt skrivet..Trots den energiska saknaden gör du det ändå coolt och svalt!
2011-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang