Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag tror jag drömde om ett liv bara utan korridorer, utan korridorer skulle jag bli lycklig


requiem

läkarna, psykologerna, utredarna, forskarna står på rad
mamma, de låter mig gå nu
du vet att dem inte bryr sig
min hud är slät, bara halvt förstörd

ett medicinskt under
en dyr jävla historia för kommunen

går genom sjukhuskorridorer en allra sista gång
lika olycklig som första gången jag öppnade dörren till dem
med gråten i halsen och helvetet framför mig
även de gav upp kampen om ett bättre liv
ingen idé att slåss för någon som vägrar att bli frisk

hon frågar, varför tar du inte vara på ditt liv istället
du kan behöva någonting nytt att tänka på

men han var ju så lycklig utan mig,
jag kunde verkligen se det och det gjorde ondast av allt




Fri vers av hets
Läst 266 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-11-10 23:16



Bookmark and Share


  Död Mans Hand
oj, tungt! kommer av nån anledning att tänka på "Veronica bestämmer sig för att dö". Kanske ett lästips ;)
2012-01-29

  F.
Den kändes. Djupt in under huden.
2011-11-12
  > Nästa text
< Föregående

hets
hets