Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stenad, förstenad, förstörd eller någonting mittemellan

vi dricker vin på mitt sovrumsgolv och du kysser mig hårt
effektivt på något vis
jag förbannar dig men faller ändå in i dina armar
så länge du låter mig blöda ifred är jag din

föddes jag sån här eller vem skapade mig till det jag är
du river alltid lika hårt mot min hud
och jag gråter varje eftermiddag som på beställning
har jag borderline eller spelar jag bara martyr

känner du inte pulsen, inte jag heller
electromusik och allting snurrar
dra i mig älskling, drar i mig ännu en lina
ett halvt gram vitt tvättmedel och jag är åter renad
helad




Fri vers av hets
Läst 355 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-10 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hets
hets