Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
idoldyrkans motsats...


Fan!

krossad
under fatala egensinniga misstag

mald och utbredd

frossad
av fienders sinne av svag

betald och utsedd


förlorad
i kampen om lyckligt liv

nedtrampad och syrad

korad
av mögelsvampens motiv

stampad och bedyrad


prisad
av förlorarnas evighetstal

snedvriden och lurad

förvisad
med trolösheten brutal

förnedrad och inburad

fan!




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 354 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-08-01 21:48



Bookmark and Share


  Emme VIP
Me like!
2011-08-05

  Järnkatten
Yeah, fuck the whole departement...;)...
2011-08-03

  Diffusiaria
bra
2011-08-02

  Anya VIP
En stark mustig text med mycket känsla. din mening går fram.
2011-08-02

  hassanzass
Gillar det skarpt! Vet inte om det var meningen att det skulle vara roligt men det tyckte jag i alla fall!
2011-08-01

    ADI Nehlin
kraftfull text som griper tag
2011-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé