Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solen i parken och en märklighet


jag såg ett barn idag
och barnets mor

de åt glass
de skrattade
och pekade på fåglarna som väntade på
resterna

de slickade i sig glassen långsamt
där de satt på en parkbänk
i solen
intill varandra

jag såg ett barn
jag såg en mor
jag såg en märklighet
där jag mindre märklig
rusade och vidare
någonstans till
som alla andra
i parken
den dagen
då solen lyste
som om den ville säga:
här, här är något
värdefullt

jag såg ett barn idag
jag såg en mor
jag såg det största
av storheter

jag såg
intet mer
och
jag insåg
allt




Fri vers av Niklas H
Läst 315 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-01 21:55



Bookmark and Share


    Max Poisé
Att fånga ögonblick är det svåraste att lära sig att uppskatta! Bra där!
2011-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Niklas H