Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sånt vi aldrig pratar om vid middagsbordet efteråt

 

 

blindfödd i botten av säcken

fibrer från kvävande hampasnöret dansar motljusvals

där synfältets filter går i rött i rött

våta stenar regnar ner över de kroppar

som vägrar bära vår hemlighet.

 

varje morgon

född

för att dö

var dag den sista

av den sort som aldrig kommer tillbaka.

 

vattenrundade stenar slutar att regna ner

skammen läggs tätt intill

komplicerade frakturer

och upphörda andetag

tillbaks i ån.

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Bo_67
Läst 358 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-02 07:54



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
stark text
2011-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Bo_67
Bo_67