Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När inspirationen åter flödar... (Tack T.)


Vattengrönska


Tänk vad ett litet hjärta kan inspirera
Tänk vad lite inspiration kan kreera
Ett plötsligt återmöte glöden väckte
Tja, tänk så lite som egentligen räckte
För att åter få min hand att flöda
Likaså se min pensel glöda
Tänk vad ett gammalt minne kan blomma
Från färgtuber man trodde var tomma













Fri vers av Carola Jeryd
Läst 289 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-02 13:32



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En smågullig berättelse på rim
2011-10-01

  Knickedick
Både text och bild inspiration! bravo!
2011-08-10

  jörgen g
Så bra. :)
2011-08-07

  Let it go VIP
Hurra för det lilla!
2011-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för