Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blommorna har vissnat..

Nu har ängens blommor vissnat
grönskan går emot ett slut
färger bleknat i vårt landskap
snart har allting blommat ut







mare








Fri vers av mare VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-08-03 10:12



Bookmark and Share


  ULJO
Då får vi leva på sommarens vackra minnen och det blommorna skänkt oss av glädje och visdom.
2011-08-10

    ej medlem längre
Ja så är det, men snart avlöser hösten med vackra färger och hög luft!
2011-08-08

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2011-08-03

  Ola Rydberg
Denna berör mig
2011-08-03

  Katarina O´Nils Franke
Jag tycker om att det är osentimentalt, bara rakt och tydligt. Bra!
2011-08-03

  Bibbi VIP
Ja, sånt är livet.
2011-08-03

  Larz Gustafsson VIP
Tjusigt, Mare.
Jag ser redan fram emot nästa vår.
2011-08-03

  walborg
Snart vi går mot mognadshöst
klara färger blir vår tröst
2011-08-03

  Michaela Dutius
Vemodigt och vackert
2011-08-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP