Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
" Folk gick bara förbi, och ingen reagerade "


Ett "varmt hjärta" bryr sig..

Men Du som bryr dig om, och vill hjälpa
sluta ALDRIG, fortsätt och lägg dig i !
för bär man ett "varmt hjärta"
då agerar man, då kan man INTE låta bli !








mare



















Fri vers av mare VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-08-05 11:09



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Sanning i ett nötskal.
2011-08-12

  Anjeska
Ja vi ska låta hjärtat agera mera. Hjärtliga rder som förändrar! Tack
2011-08-09

    ej medlem längre
Bra..visa civilkurage..finns tillräckligt med flata människor !
2011-08-05

  Larz Gustafsson VIP
Det beror väl på vad det gäller. Alla kan inte vara engagerade i allt. Framför allt VÄGRAR jag att engagera mig i sådant som andra kräver att jag ska engagera mig i. Då revolterar jag. Militant och kompromisslöst.
2011-08-05

  Maiah VIP
civilkurage... det behövs i vår värld...Tack för att du påminner om det i ditt diktande
2011-08-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP