Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bomullstrosor och annat fint skräp

jag kommer knappt ihåg henne
hur hon var
hur hon såg ut

långa luggen
fula byxor och under
... youghurtrosa ...
bomullstrosor
fula ögon som jag
TOTALT
drunknade i

för full
för ofta
rätt osexig såhär i efterhand

minns inte vad vi gjorde
vad vi sade
förutom vinterciggarna
invirade i duntäcke

men minns inte varför jag ville finnas där
ute i kylan
vara där
föralltid

skulle gissa att jag var fånigt jävla kär
är det inte bra lustigt sånt här?




Fri vers av Lipshit
Läst 337 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-03 20:24



Bookmark and Share


  sellout
jo, nog är det lustigt alltid. gillar "youghurt trosa" och ärligheten i dikten.
2011-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Lipshit
Lipshit