Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
03-08-2011 Onsdag. Kristi ord och kärlek


Min ensamhet

Med gråten
vid min sida
står jag ensam
mot alla
som hatar mig.

Förnedrad av
denna världens
svek
kippar jag
efter livslust.

Inte visste jag
vad Jesu ord betydde
förrän de var över mig
och rannsakade
min kärlek.

Nu skyller jag mig själv
för min ensamhet

med Gud.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-04 13:50



Bookmark and Share


    sunnanvind
Nu har jag suttit läst en hel del av dig...Oj vad du skriver bra!!!
2011-08-12

  Johan Bergstjärna
Ingen är riktigt ensam som söker och finner Gud,
eftersom vi är miljoner som tar del av Guds ljus.
2011-08-06

  Ninananonia VIP
Vackert skrivet.. berör..
2011-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP