Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett brustet hjärtas ärr

Det är så svårt att älska
när man vet
ett brustet hjärtas hemlighet




Fri vers av ConfusedByYou
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-06 21:44



Bookmark and Share


  Ylvavirvla
Så få ord och så sant. Bra!
2011-08-11

  LassO
tänkvärt
2011-08-10
  > Nästa text
< Föregående

ConfusedByYou
ConfusedByYou