Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utanför pågår livet


du
mitt bärande hav

som en viskning av
ljus
bakom mitt öra

bär mig på rullande
vågor
mot frihet

får mig att glömma

att jag inte är
en fågel

som skrikande
vill bryta fri

ur mitt bröst




Fri vers av pixter
Läst 552 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-08-07 00:10



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Så otroligt fint och vilken avundsvärd känsla...kanon!
2011-08-07

    Birgersdotter VIP
Du berör mitt hjärta med dina ord
2011-08-07

  mickech
En vacker dikt!
2011-08-07
  > Nästa text
< Föregående

pixter
pixter